Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 16. juni 2018
Pris: 999 DKK
Produktkode: AQ1059

POD-S3.1. Sådan lyder navnet på adidas’ Originals nye, store sneaker-satsning. Med en ny, avanceret BOOST-sål og et futuristisk og sofistikeret design repræsenterer modellen det bedste det tyske sports- og livsstilsbrand har at tilbyde lige nu. Den lander d. 16. juni, og du kan få al info her.

Fremfor en komplet BOOST-sål, som har været at finde i nogle af adidas’ tidligere populære modeller, så som Ultra Boost og NMD, har POD-S3.1 en phylon-sål med BOOST inkorporeret ved hælen. De to sål-enheder rører ikke hinanden, men er forbundet med en stiv TPU-plade, der samtidig sikrer balance. POD er en forkortelse for ”Point of Deflection” og skal ses som et udtryk for den design-filosofi, der ligger bag modellen.

Eftersom hælen er fodens primære ”Point of Deflection” giver det nemlig mening, at netop skoens hæl har inkorporeret en BOOST-enhed for blød respons, mens resten af sålen består af kompakt skum for et mere dynamisk afsæt. Sålen er kombineret med en tynd og simpel mesh-overdel, og alt dette er med til sikre POD-S3.1 et enormt højt komfort-niveau, der, efter vores mening, giver NMD’en baghjul.

Den komplekse sål-teknologi giver samtidig POD-S3.1 et mere bastant udseende end NMD og tidligere BOOST-modeller, hvilket gør, at den falder godt ind i tidens ’chunky-trend’. Dog tager POD-S3.1 trenden til et nyt niveau med sine futuriske design-detaljer.

Der er ingen tvivl om, at POD-S3.1 kommer til at få en masse opmærksomhed de kommende uger, og mon ikke den også bliver populær – den har et skarpt design, et højt komfortniveau og en yderst overkommelig pris, der gør den svær at afvise.

Se frem til, at adidas POD-S3.1 udkommer i ”Black” d. 16. Juni hos adidas. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.