Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 16. august 2018
Pris: 999 DKK
Produktkode: B37447

Som vi skrev om tidligere på ugen, er POD-S3.1 én af adidas’ bedste nye modeller i år og bestemt en plads i din rotation værd. Har du endnu ikke fundet den helt rette farvekombination, så er den nye ”Black/Clear Orange” måske svaret. Den udkommer hos adidas d. 16. august.

POD-S3.1 er et perfekt eksempel på, hvordan adidas formår at skabe en helt særlig synergi mellem gammelt og nyt og tage sneaker-design til et helt nyt niveau. Modellen er nemlig inspireret af gammelt design, men udstyret med ny teknologi, hvilket resulterer i en moderne og komfortabel sneaker, der emmer af, og hylder, klassisk adidas-DNA.

Adidas-DNA’en kommer særligt til udtryk ved, at sålen er en ny fortolkning af en klassisk EQT-model fra 1995, der har en tredelt sål. Adidas har opdateret den med Boost i hælen for maksimal stødabsorbering, skum i forfoden for et dynamisk afsæt og en stabiliserende ’Point-of-Deflection bridge’ i midten – deraf navnet, POD.

Sålen er kombineret med en overdel, som giver associationer til én af adidas’ nye klassikere, NMD – den har nemlig et super elegant og minimalistisk design, som tilfører silhuetten balance over den mere markante sål. Alt i alt har POD et super fedt design, der på alle måder er dens storstilede launch event i London værdigt.

Denne gang udkommer POD-S3.1 i helt sort med en hvid Boost-enhed og en orange-farvet ’Point of Deflection bridge’. Den minder således om den originale POD-S3.1-udgave, som havde en lignende farvefordeling, men er, i vores øjne, mere elegant.

Adidas POD-S3.1 ”Black/Clear Orange” udkommer som sagt d. 16. august hos adidas. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.