Releases

Release Dato: 7. december 2018
Pris: 899 DKK
Produktkode: BQ8388-001

Det unikke samarbejde mellem Paul George og PlayStation fortsætter, og nu kan du snart få fingrene i en sneaker, der er inspireret af den legendariske PlayStation 1-konsol.

Paul Georges forkærlighed for PlayStation går langt tilbage. Denne nye PlayStation ”Wolf Grey” er inspireret af Sonys debut-konsol, der blev lanceret tilbage i 1995. Rundt omkring på Georges signatursneaker finder du adskillelige referencer og unikke detaljer, herunder en selvlysende pløs og det originale PlayStation-logo. Den grå colorway er selvfølgelig også taget fra den legendariske spillekonsol.

Det specielle miks mellem gamer- og sneakerverdenen fungerer perfekt, og du kan godt forvente, at der bliver rift om dem. Vi anbefaler, at du sidder klar på releasetidspunktet, hvis du vil have fat i et par Playstation PG’s.

Nike PG 2.5 Playstation “Wolf Grey“ releaser den 7. december, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil have fat i et par. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram, Facebook og Youtube, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og releases.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.