Releases

Release Dato: 2. august 2018
Pris: 1.450 DKK
Produktkode: Ukendt

Nike introducerer den lynhurtige Zoom Pegasus Turbo, som du kan blive klogere på i det følgende.

Pegasus er Nikes bedst sælgende løbesko i historien. Den nyeste udgave, Zoom Pegasus Turbo, har modtaget en heftig opdatering, der er designet på baggrund af direkte feedback fra eliteløbere som Eliud Kipchoge. Sålen består af Nikes innovative ZoomX-skum, der er det letteste og mest energireturnerende skum fra Nikes laboratorium. På toppen er silhuetten udarbejdet i gennemskinnelig mesh og udstyret med Nikes Flywire-teknologi, der sikrer en tætsiddende pasform, mens vægten bliver holdt på det absolut minimale. Det velkendte Swoosh kommer i en forstørret udgave på sidestykket, hvilket fuldender det strømlinede udseende.

Nike Zoom Pegasus Turbo er en fuldblods løbesko, der kombinerer Nikes seneste og mest avancerede teknologier med en ikonisk model. Den er et oplagt valg, hvis du skal ud at løbe stærkt, men dens fortrinlige komfort kan også nydes i et mere afslappet tempo.

Nike Zoom Pegasus Turbo releaser d. 2. august, så der skal du sidde klar ved tasterne, hvis du vil anskaffe et par. Du kan finde forhandlere og tidspunkter nedenunder, og husk at tjekke vores populære Release Kalender, hvor du kan se hvilke andre sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

Følg os på Instagram og Facebook, hvor du får din daglige dosis sneakernyheder.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.