Releases

Release Dato: 14. juli 2019
Pris: 1.449 DKK
Produktkode: CK1948-001

Siden 2012 har Nike støttet LGBTQ-fællesskabet med deres årlige “BE TRUE“-kollektioner og fejret Pride-bevægelsen med flere forskellige stilarter – alt sammen i en erklæring om lige rettigheder uanset køn og seksuel orientering.

I år består kollektionen blandt andet af den helt nye Air Max 720, og denne Zoom Pegasus Turbo, som var en af de mest populære løbesko 2018.

Nike Zoom Pegasus Turbo “Be True“ kommer med et super skarpt og forfriskende design udarbejdet i Mesh med FlyWires, der sikrer en let og fleksibel, men super tæt pasform. Ligesom foregående udgaver er denne også prydet af et oversized Swoosh-logo langs sidestykket, der når hele vejen ned på sålen.

Men her stopper sammenligningen med tidligere versioner. For i forlængelse af Pride-fejringen har man tilføjet en regnbuestribe ned gennem snørebåndene og ud på snuden. Dertil finder man et iriserende overlay omkring skoens krave og snørebånd, som skifter farve alt efter, hvilken vinkel sneakeren ses fra.

Nike Zoom Pegasus Turbo ”Be True” udkommer d. 4. juni. Find alle forhandlere nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.