Nike
release info patta x nike
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Vi har allerede set to Air Max 1 versioner, “Monarch” og “Noise Aqua”, fra det populære samarbejde mellem Patta og Nike. Men her stopper det ikke. En tredje version, “Rush Maroon”, venter lige rundt om hjørnet.

Med udgivelsen af Patta x Nike Air Max 1 “Rush Maroon” følger også en række film med titlen “The Wave”. Videoerne bliver udgivet i fire kapitler, der udforsker temaerne frihed, kreativitet og sandhed i det fællesskab, som omkranser Patta.

Ligesom de to foregående modeller, så har den ny “Rush Maroon” version ligeledes erstattet det afdæmpede og enkle stænkoverlay, på siden af skoen, med en bølget udgave. Dertil har de tilføjet et mini Swoosh på ydersiden af sneakeren. Designmæssigt er alt andet holdt i sin klassiske form.

Overdelen er kombineret af stålgrå mesh, der er synligt på toppen af ​​tåboksen, mens kraven er indkapslet af læderpaneler. Samtlige læderpaneler på overdelen er blevet farvet i en rødbrun farve, som er ledsaget af en orange farve på skoens for, mens designet afrundes af en cremefarvet sål.

Sneakeren udkommer den 24. november, og du kan finde den, samt alle forhandlere og raffles, i vores release kalender nu.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.