Releases
Patta 991 New Balance

Release Dato: 29. januar 2021
Pris: 1.600 DKK
Produktkode: M991PAT / W991PAT
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Hollandske Patta, med base i Amsterdam, er umulige at komme uden om, når man snakker om sneakerkulturen og historien bag. Det er da også meget forståeligt, siden brandet på mange måder har været med til at præge kulturen og historien gennem eksklusive collabs på Nikes ikoniske Air Max 1 og 90, samt en lang række collabs med andre brands som Asics og Reebok. Det er dog ved at være længe siden vi sidst så noget fra Patta, hvor det sidste collab var med Jordan-brandet på en Air Jordan 7. Nu kan vi da også igen begynde at glæde os igen, da Patta netop har annonceret et nyt samarbejde med New Balance.

Den nye Patta x New Balance 991 Cork er uden tvivl en skønhed og står da også blandt de forreste til årets sko. Og den bliver sværd at slå, selvom skoen er så simpel som den næsten kan blive. Ligesom vi så det med Jjjjound’s collab, er det simpliciteten og den høje kvalitet der bærer dette collab, hvor sammensætningen af farver giver en helt unik sko. Overdelen er lavet i en kombination lysebrune, corkfarvede paneler i suede, der er kombineret med paneler af syntetisk tekstil og farvet i en lys ferskenfarve. Skoens baggrundspaneler og tåpanel er lavet i en neutral grå mesh, hvilket også gælder for skoens tunge. Som altid, så er 991’eren udstyret Abzorb sål, der her er farvet i samme ferskenfarve og kortfarve som på skoens overdel. Yderligere, så har Patta tilføjet deres egen signatur, ved at brodere ’patta’ på ydersiden af skoens hælpanel.

Patta x New Balance 991 Cork udkommer den 29. januar hos en række udvalgte forhandlere. Et collab med Patta er altid eftertragtet og du skal da også være heldig, hvis du vil have fingrene i et par. Du kan dog øge dine chancer ved at holde dig opdateret med forhandlere og andet på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, rygter og bedste tilbud fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NAKED
Tidspunkt: Raffle

Gå til Naked

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff

SOLEBOX
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Solebox

ENDCLOTHING
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Endclothing


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.