Releases

Release Dato: 27. juli 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CN4504-100

Nike er endnu engang gået sammen med den hollandske kunstner, Piet Parra i et særligt sneaker-samarbejde. Denne gang har de arbejdet på Nikes ikoniske skater-silhuet, Dunk Low.

Parra har udstyret den tidløse model, der engang var Nikes mest efterspurgte, med et Swoosh-logo på siden med en tredimensionel effekt. Det er desuden farvet i kunstnerens genkendelige farver, pink, blå og rød, som også er at finde i skoenes foring.

Sidste gang Nike og Parra slog pjalterne sammen resulterede det blandt andet i en enormt efterspurgt udgave af Air Max 1. Om den nye Dunk Low bliver lige så hypet må tiden vise – men alt tyder på, at den blier rigtig svær at få fingrene i.

Parra x Nike Dunk Low QS lander den 27. juli. Find direkte link til forhandlere nedenfor, og besøg vores Release Kalender for flere Nike-nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.