Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Rasmus Grønlund

Piet Parra er endnu engang tilbage hos Nike, og denne gang har han sat sit kreative præg på den legendariske Nike SB Dunk.

Piet Parra og Nike har arbejdet sammen i over et årti, og sidste år leverede de en af årets mest eftertragtede udgivelser i form af den fantasifulde Air Max 1 og Zoom Spiridon-kollektion. Nu er den kreative duo imidlertid tilbage med en ny tolkning af Nike SB Dunk Low-silhuetten, som forhåbentlig lander i butikkerne inden alt for længe. Den nye Parra x Nike SB Dunk Low kommer med en hvid læderoverdel og sål med dertilhørende farverige detaljer, der tydeligt er inspireret af farvepaletten fra forrige kollektion.

Under radaren

Nike SB Dunk Low er en af de mest ikoniske silhuetter fra Nikes Skateboarding-linje og ekstremt eftertragtet i USA. Herhjemme er sneakeren med den brede profil dog gået en smule under radaren, og det bliver interessant at se, om denne udgave ryger lige så hurtigt som den sidste Parra-kollektion, eller om hypen er aftaget.

Følg os

Følg os på Instagram, Facebook og Youtube, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og releases fra sneakerverdenen. Lyt også til vores podcast på Spotify eller iTunes, hvis du stadig har det til gode. Navnet er Sneakerworld Podcast.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.