Releases

Release Dato: 29. juni 2020
Pris: 1.150 DKK
Produktkode: EH1173
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Tilbage i 2016 slog adidas sig sammen med miljøorganisationen, Parley for the Oceans for at fejre World Oceans Day med en eksklusiv Ultra Boost-udgivelse. Skoen blev kun udgivet i 50 eksemplarer og har siden gået hen og fået status som én af nyere tids mest eftertragtede adidas-sneakers. Derfor er det heller ikke så lidt opsigtsvækkende, at duoen nu vender tilbage med en ny Parley x Ultra Boost-model inspireret af selvsamme udgivelse. 

Skoen har den velkendte Ultra Boost-sål, der sikrer sublim komfort – denne gang med et friskt, hvidt look. Sålen er kombineret med en slank Primeknit-overdel – igen i hvid – med lyseblå syninger, der imiterer havets bølger. Under syningerne på siden er adidas’ tre striber forsigtigt markeret. Skoen er rundet af med en kontrasterende sort ydersål af Continental-gummi, der sikrer høj skridsikkerhed. Flere af skoens materialer er genanvendt af skrald samlet op fra verdenshavene, hvorfor du snildt kan købe et par med god samvittighed. 

Den nye Parley x adidas Ultra Boost Uncaged “White” (som i øvrigt også udkommer i en sort udgave) er ét af de bedste bud på årets sommer-sneaker vi har set indtil videre, og vi er ikke i tvivl om, at de kommer til at gå som varmt brød. Skal du have fat i et par? Så sørg for at sidde klar foran skærmen, når de udkommer hos udvalgte forhandlere den 29. juni. Find direkte links nedenfor og hold øje med vores Release Kalender for flere sommernyheder fra adidas.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.