Releases

Release Dato: 29. juni 2020
Pris: 1.599 DKK
Produktkode: EH1184
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Verden står lige nu stille grundet en verdensomspændende pandemi, og selvom man skulle tro, at det kunne give naturen et øjebliks ro, er forurening af verdenshavene stadig et lige så aktuelt problem som nogensinde før.

Det sørger Parley for the Oceans og adidas for, at vi ikke slår helt ud af hovedet med deres nyeste kollaboration, der endnu engang sætter fokus på netop havene. Duoen har endnu en gang slået sig sammen om at udgive en eksklusiv udgave udarbejdet i genanvendte materialer, og denne gang har de hentet inspiration i modellen der startede det hele: Parley x adidas Ultra Boost fra 2016. 

Den nye Parley x adidas Ultra Boost Uncaged, der både kommer i en hvid og en sort udgave, har nemlig næsten samme design bestående af en hvid Boost-sål og en Primeknit-overdel med bølge-imiterende syninger på siden, som udgjorde originalen. Skoen er uhyre elegant og et mere end oplagt bud på årets sommer-sneaker – ikke mindst fordi du kan tage dem på på stranden velvidende, at netop dit par er udarbejdet i genbrugsmaterialer lavet af plastik opsamlet fra havet. 

Parley x adidas Ultra Boost Uncaged “Black” udkommer hos udvalgte forhandlere den 29. juni – find direkte links til forhandlere nedenfor og find flere forårsnyheder fra adidas i vores Release Kalender.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Raffle

Deltag her


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.