Releases

Release Dato: 7. november 2018
Pris: 1.399 DKK
Produktkode: AQ0943

Parley og adidas går endnu en gang til kamp for havenes overlevelse – denne gang med en skarp ny udgave af NMD R1 STLT. Få al info her.

Parley og adidas har efterhånden udgivet en lang række forskellige sko, og fælles for dem alle er, at de har været skabt af genbrugsplastik fundet på strande, som ville være endt i havet. Samarbejdet er et udtryk for adidas’ vision om at tilbyde forbrugeren et bæredygtigt alternativ og om selv, som kæmpe organisation, at bidrage til planetens velbefindende. De seneste par sæsoner har samarbejdet kun taget til i styrke, og nu indleder de vintersæsonen med en unik udgave af adidas’ NMD R1 STLT-model.

Parley har udstyret modellen med en helt sort Boost-sål og en sort Primeknit-overdel med blå nuancer. Kombinationen sikrer en super lækker livsstilssko, der samtidig imiterer olieforurenet havvand, som netop er ét af de områder Parley kæmper mod.

Kunne du tænke dig at tage del i arbejdet mod at sikre planetens fremtid næste gang, du køber sko, så har du her muligheden.

Parley x adidas NMD R1 STLT PK ”Black/Blue Spirit” udkommer hos adidas d. 7. november i begrænset antal. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.