Releases

Release Dato: 8. juni 2019
Pris: 2.399 DKK
Produktkode: EE5199

Efter at have fået debut på den anden side af Atlanten i slutningen af maj, er Parley for The Oceans’ nye take på adidas AlphaEdge 4D klar til at udkomme her i Europa.

Skoen er udstyret med den futuristiske 4D-sål, der er skabt ved hjælp af innovativ Carbon-udviklet 3D-teknologi, som er førende på markedet lige nu. Sålen er kombineret med en let og fleksibel Primeknit-overdel, som til dels er konstrueret af genbrugsplastik fra havene. Det der imidlertid gør, at skoen skiller sig ud, er dens helt tonede ”Aero Green” design, der minder om Daniel Arshams 4D-model – sidste års måske mest eftertragtede adidas-sneaker.

Denne colorway giver skoen et endnu mere fremtidigt look, men giver samtidig associationer til verdenshavene, som Parley kæmper for at beskytte, og som skoen således støtter.

Parley x adidas AlphaEdge 4D ”Aero Green” udkommer i ekstremt begrænset antal den 8. juni. Find direkte link til forhandlere og raffles nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder fra adidas. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med de nyeste sneakers, de bedste tilbud, og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.