Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Inspireret af Daniel Arshams eftertragtede FutureCraft 4D fra sidste år.

Adidas og miljøorganisationen, Parley for the Oceans fortætter deres fælles kamp for at sætte bæredygtighed på dagsordenen og gøre en forskel for klimaet. Denne gang er de gået sammen om at skabe en særlig udgave af den innovative alphaEdge 4D-model der, ligesom duoens foregående udgivelser, er skabt med genbrugsplastik samlet fra strande verden over.

Fremtidigt design

Den nye udgivelse, der lanceret i samme forbindelse som to andre, nye udgaver af alphaEdge 4D, ser ud til at have hentet inspiration fra Daniel Arshams enormt eftertragtede FutureCraft 4D-sneaker.

Den er nemlig klædt fra top til tå i same ’Aero Green’-farve, der var at finde på kunstnerens særlige sneaker-udgivelse fra sidste år. Det giver den innovative sko et super fedt og endnu mere fremtidigt udtryk.

Udkommer snart

Parley x adidas alphaEdge 4D udkommer den 31. maj i USA via adidas’ app, men det vides endnu ikke, hvornår den udkommer i Europa. Hold øje med vores Release Kalender, som vi løbende opdaterer med de nyeste og vigtigste sneaker-udgivelser.

Flere sneaker-nyheder?

Vil du have flere sneaker-nyheder i dine feeds? Sørg for at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, kommende releases og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.