Nike
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

PSG og Nike tager hul på et nyt, interessant sneaker-projekt – denne gang i form af et nyt, skarpt take på Epic React Flyknit 2. Få alle detaljerne her.

Epic React Flyknit 2 er én af Nikes førende løbemodeller lige nu, og det er ikke uden grund. Den er udstyret med den innovative React-teknologi i sålen, der tilbyder rekordhøj respons og energireturnering i hvert skridt. Foruden er dens Flyknit-overdel super let og fleksibel, hvilket både giver fødderne luft og plads. Til sammen sammen sikrer de to teknologier en løbesko med et imponerende højt komfort- og performance-niveau. Men det er ikke det eneste.

Satser tungt på sportswear

Epic React Flyknit 2 har nemlig også et super stilrent og generelt tiltalende udtryk, der gør den oplagt som livsstilsko. Det bliver i den grad understreget med Paris Saint Germains nye take på silhuetten.

Den franske fodboldklub, der er kendt for at satse tungt på sportswear og streetwear – i særlig grad sammen med Nike – har udstyret skoen med et helt ’black out’ look, der kun brydes af enkelte grå stænk og et påsyet Swoosh-logo i hot pink.

Lavmælt men kompromisløs

Kombinationen af sort og pink, der er en reference til PSG’s Champions League-dragter fra 2015/2016, giver et lavmælt men kompromisløst udseende, der harmonerer godt med PSG’s filosofi som fodboldklub. Skulle man alligevel være i tvivl om, hvem der står bag designet, er klubbens logo også at finde på skoens pløs.

Release information

Indtil videre er der ingen officiel info om denne nye Paris Saint Germain x Nike Epic React Flyknit 2 – sørg for at holde øje med vores Release Kalender for opdateringer. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram for flere nyheder, inspiration og mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.