Adidas / Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Bape x Off-White, ny adidas Ozweego, UNDERCOVER-udgaver af Air Max 720 og mere.

Modeugen Paris er netop overstået, og foruden nyheder fra de største modehuse og designere, er det som altid ensbetydende med nye sneakers. Derfor har vi her samlet et overblik til dig med de vigtigste sneaker-nyheder fra den mest travle modebegivenhed i byernes by.

Off-White x A Bathing Ape BAPE STA Low

Der går rygter om, at Virgil Abloh og Nikes hyldede “The Ten”-samarbejde når sin afslutning senere på året, og det har fremfor alt affødt spørgsmålet – ”hvad nu?”

Det blev måske besvaret i weekenden, hvor Virgil Abloh blev set i et nyt samarbejde mellem Off-White og BAPE i form af en sort version af det japanske mærkes Air Force 1-lignende BAPE STA Low-model udstyret med typiske Off-White-detaljer.

Sacai x Nike Blazer og LDV Waffle

Japanske Sacai præsenterede endnu engang deres særprægede takes på to af Nikes klassikere, Blazer og Waffle på catwalken, som forventes at udkomme inden længe. Sacai har taget ”deconstruction”-fænomenet til nye højder med vilde detaljer så som dobbelt-sål og dobbelt pløs, og nogle spår allerede udgivelserne som nogle af årets bedste.

White Mountaineering x adidas Nite Jogger

Det ser ud til at White Mountaineering, én af adidas faste samarbejdspartnere, bliver de første til at komme med deres ’take’ på det tyske mærkes nyeste livsstils-satsning, Nite Jogger.

Deres version adskiller sig markant fra den første, originale udgave og er et friskt pust med røde, gule og grønne farver, hvilket fungerer enormt godt.

Adidas Ozweego 2019

Tilbage i oktober opstod der rygter om, at adidas ville opdatere deres klassiske Ozweego-model og udgive en ny 2019-udgave. De rygter pustede Pusha-T liv til her i weekenden, da han blev spottet i en helt hvid udgave af den nye udgivelse. Modellen udkommer formodentligt til foråret.

UNDERCOVER x Nike Air Max 720

Den 1. februar udkommer det nyeste medlem af Nikes Air Max-familie I form af den nye Air Max 720. Skoen, der trækker tråde tilbage til Air Max 97 og sidste års Air Max 270, har et futuristisk design med en sål bestående af én stor Air-enhed og en avanceret overdel. Æstetikken passer godt sammen med Jun Takahashis UNDERCOVER, der fremviste en håndfuld af deres udgaver af skoen.

Comme des Garcons HOMME x Nike Air Jordan 1 Retro High

Et andet japansk mærke, Comme des Garcons, brugte også catwalken i Paris til at fremvise deres næste samarbejde med Nike. Efter tidligere at havde arbejdet på modeller som Air Max 180, Air Vapormax Flyknit og SB Dunk, er turen denne gang kommet til Air Jordan 1, som CDG har udstyret med luksuriøse detaljer så som et bæltelignende spændende og metalringe.

Hold dig opdateret

Med alt dette tegner det sig til at blive lovende år inden for sneakers. Husk at holde dig ajour med de seneste nyheder i vores Release Kalender, som vi dagligt opdaterer med nye udgivelser. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram for rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.