Releases

Release Dato: 15. januar 2019
Pris: 779 DKK
Produktkode: BV1310-013

Jeff Staple og Nike starter 2019 ud med den tredje udgave af deres yderst eftertragtede Nike SB Dunk Low “Pigeon“ samarbejde.

De fleste kender til historien mellem Jeff Staple og sportsgiganten, Nike. Men har du brug for en opfriskning, så blev de første originale Pigeon Dunks udgivet i 2005 og skabte opmærksomhed verden over grundet de omfattende optøjer, der opstod i forbindelse med releaset i New York City. Siden er de blevet én af de mest eftertragtede modeller for OG sneakerheads. Der er derfor ingen tvivl om, at det bliver en kamp at få fingrene i den nye Nike SB Dunk Low “Panda Pigeon“, når de lander den 15. Januar 2019.

Inspirationen til navnet og sneakerens udseende stammer fra New York, som er repræsenteret i fuglen, mens pandaen repræsenterer det kinesiske fastland. Sammensat giver det et yderst monotont design, som udadtil kun brydes af den ikoniske due ved hælen. Sagen er en anden inde i sneakeren, hvor den grønne forring står i skærende kontrast til resten af silhuettens æstetik. Slutteligt har skoene en ydersål, der hylder avisoverskrifterne fra den første SB Pigeon-lancering.

Jeff Staple x Nike SB Dunk Low “Panda Pigeon“ bliver ekstremt limiteret, så sørg for at sidde klar hos nedenstående forhandlere på release dagen. Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.