Releases

Release Dato: 9. maj 2019
Pris: 900 DKK
Produktkode: BV1021-100

Nike P-6000, som vi spår til at blive én af den kommende sæsons mest populære modeller, er på vej i en ny, feminin ”White/Pink” version.

Modellen bærer samme, sølvfarvede øvre i en multi-panelleret konstruktion af mesh og imiteret læder, som sine forgængere, men adskiller sig med nye kontraster i pink og gul. Mødet mellem de larmende farver og den retrofuturistiske sølvfarve, der giver associationer til Air Max 97 ”Silver Bullet”, resulterer i et super fedt og trendy udtryk, der er perfekt til sommeren.

Vil du have fingrene i et par? Vær klar fra den 9. Maj, hvor Nike WMNS P-6000 ”White/Pink” lander hos en håndfuld udvalgte forhandlere. Tjek i mellemtiden vores Release Kalender for flere forårsnyheder, og glem ikke at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud og mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.