Releases

Release Dato: 4. maj 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: BV1021-001

Nike har haft stor succes med deres nye, 00’er inspirerede runner, P-6000, der blev introduceret i en girls exclusive-version tidligere på året. Nu er den tilbage i både kvinde- og herre-størrelser i en ny, lækker ”colorway”

P-6000 har med sit retofuturistiske design udmærket sig ved at have samme appel som Air Max 97 ”Silver Bullet”, mens den samtidig tilbyder noget nyt og unikt. Den har en sølvfarvet, panelleret overdel med et kontrasterende Swoosh-logo på siden og en klassisk-udseende sål.

Modellen er denne gang udstyret med et blåt Swoosh og blå detaljer ved sålen, der harmonerer godt med sølvfarven og den hvide sål. Alt i alt har Nike P-6000 ”Metallic Silver/Team Blue” et tiltalende og balanceret retro-udtryk, der kan være med til at gøre den rigtig populær denne sæson.

Se frem til, at modellen lander hos udvalgte forhandlere den 9. maj. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.