Releases

Release Dato: 18. juli 2019
Pris: 899 DKK
Produktkode: CD6404-001

Siden introduktionen af den nye, populære Nike P-6000 silhuet tidligere på året, har man hos Nike ikke set sig tilbage. Gennem de sidste par måneder har vi set en lang række nye versioner af sneakeren, og nu har endnu en meldt sin ankomst.

Nike P-6000 “Grey/Red” kom som et lyn fra en skyfri himmel, og var lige pludselig tilgængelig i Nike’s egen webshop. Skoen featurer stadig det velkendte retrofuturistiske design, som vi kender fra de tidligere versioner, men denne gang er overdelen klædt i en afdæmpet grå farve, der står i skærende kontrast til de røde detaljer. Den simple, men lækre, farvesammensætning skal nok sørge for, at denne sko ikke får lov til at være på lager længe. Så hop over forbi Nike, hvis du vil have fingrene i et par.

Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.