Releases

Release Dato: 9. maj 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: BV1021-003

Efter at have fået debut som eksklusiv pige-model er Nikes nye, 00’er inspirerede runner-model, P-6000 endelig på vej i unisexstørrelser – blandt andet i denne nye, gradient ”Black/White”-version, der uden tvivl kommer til at tage kegler.

P-6000 er en helt ny runner, der dog er kraftigt inspireret af sen 90’erne og start-00’erne retrofuturistiske design-præg, der blandt andet affødte modeller som Air Max 97 og Air Max Deluxe. P-6000 blev oprindeligt også lanceret med en metallisk, sølvfarve inspireret af netop den orginiale Air Max 97 ”Silver Bullet”, men nu prøver Nike lykken med en udgave af P-6000 i en helt anden boldgade.

Modellen er blevet udstyret med en særpræget gradient design der mixer en kridhvid sål med en kulsort overde, som forenes midt på skoen. Resultatet er super tiltalende og tilbyder noget helt nyt, og spændende fra Nike til de kommende måneder.

Se frem til, at Nike P-6000 udkommer hos Nike d. 9. maj. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Instagram for de varmeste rygter, inspiration og mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.