Releases

Release Dato: 22. juni 2019
Pris: 999 DKK
Produktkode: EE7009

Adidas’ populære Ozweego-model har igen meldt sin ankomst i en skarp, ny colorway perfekt til sommerens varme måneder. Find alle de vigtigste detaljer nedenfor.

Overdelen kommer i hvidt mesh og grå læder med både neon blå og grønne nuancer. Den grønne ”slange” som sidst blev set på Adidas Consortium Ozweego ”Era Pack” er tilbage, og løber rundt om silhuettens ankel og igennem snørebåndende, som matcher adidas’ berømte ”three stripes” på silhuettens yder- og indersider.

Ozweego’s velkendte, skulpterede og unikke mellemsål er igen lavet med ”adiPRENE”, som er en let sål, der giver dæmpning til foden hvilket sikrer fremragende komfort i al slags vejr.

Se frem til, at Adidas Ozweego ”White/Solar Yellow” udkommer den 22. juni hos nedenstående forhandlere og tjek vores Release Kalender for flere kommende udgivelser. En god idé er at følge os på Facebook og Instagram, så du altid er opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.