Releases

Release Dato: 26. oktober 2019
Pris: 1.099 DKK
Produktkode: FU7640

Efter adskillige år uden den velkendte adidas-silhuet Ozweego, præsenterede den tyske sportsgigant med de tre striber tidligere på året flere helt nye modeller af skoen, som var inspireret af den originale Ozweego-3 model fra 1998. Det ser ikke ud til, at adidas har tænkt sig at flytte fokus væk fra den chunky sneaker, hvilket de understreger med adidas Ozweego Tech ”Black”, som er den nyeste tilføjelse til den voksende produktportefølje.

Med udspring i den originale Ozweego silhuet, har man taget retro-elementer fra 90’ernes storhedstid og blandet dem med futuristiske linjer fra de tidlige 00’er. Resultatet kommer til syne i en strømlinet neopren-overdel prydet af et tredimensionelt design, som emmer af simpel æstetik. Dette underbygges ligeledes af det monotone farvevalg, hvori den klassiske, fremtrædende adidas branding har måtte lade livet til fordel for tre nedtonede adidas striber, som direkte er inkorporeret i designet.

Den dunkle sorte farve fra overdelen fortsætter ned i den store mellemsål, som i vanlig stil indeholder adiPRENE+ letvægtsteknologien, der giver støtte og støddæmpning i både forfoden og hælen, og videre ned i gummi-ydersålen. Selvom sneakeren har et meget chunky udseende, så har den en meget blød letvægtsfølelse, som gør den yderst behagelig

Adidas Ozweego Tech ”Black” udkommer flere steder den 26. oktober. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.