Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Inspireret af Lake Oswego i Oregon.

Den engelske sneaker-forhandler, size? er gået sammen med adidas om at skabe en eksklusiv udgave af brandets nye Ozweego-model. Skoen er inspireret af Oregons Lake Oswego og udkommer kun hos size?

Design

Inspirationen fra Lake Oswego kommer særligt til udtryk på skoens overdel.  Den er klædt i bordeaux-rød som reference til de røde cedertræer der indhyller søen, mens der på striberne langs siden fremhæves et geometrisk mønster, der repræsenterer de indfødte, der har beboet området.

Søens vand repræsenteres desuden på skoens pløs og ’tubing’, som er holdt i lyseblå. For at fuldende det organiske og ”naturlige” tema er skoen dertil udstyret med en elegant gum-ydersål.

Køb dem her

size? x adidas Ozweego udkommer eksklusivt hos size? den 19. juli, men kun i begrænset antal, så vent ikke for længe, hvis du vil have fat i et par.

Hold dig opdateret

Tjek vores Release Kalender for flere adidas-nyheder, og husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, restocks og meget mere.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.