Releases

Release Dato: 1. juni 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: EG1076

Juni nærmer sig, og ud over at markere starten på sommeren, forbindes årets sjette måned også med den obligatoriske fejring af homoseksuelles (og resten af LGBTS’s) rettigheder og muligheder.

Som altid hopper adidas med på vognen for at vise deres støtte og udgiver en håndfuld eksklusive sneakers. I år er én af modellerne, der klædes i regnbuens symbolske farver, den splinternye Ozweego-model.

Ozweego er en gammel modelserie, som særligt er kendt takket være Raf Simons’ særlige designer-ugaver, og som i år har fået et nyt, moderne medlem.

Den nye Ozweego har en ’chunky’ adiPrene-sål og en mere strømlinet mesh-overdel med ruskindspaneler for et retro-inspireret look, der fungerer enormt godt.

Som reference til LGBTQ-bevægelsens regnbueflag, der symboliserer mangfoldighed, er sålen på Ozweego denne gang klædt i hele regnbuens farver. Sålen er kombineret med en cremefarvet overdel, der også er udstyret med farverige detaljer i form af multifarvet ’piping’, der snorer sig rundt om anklen og ned gennem snørebåndene.

Adidas Ozweego ”Pride” udkommer den 1. juni. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.