Adidas
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Med inspiration fra 90’erne og den originale Ozweego 3-model.

Ét af de nye adidas-designs der har vakt mest begejstring på Sneakerworld-kontoret her i 2019 er Ozweego. Skoen landede uden meget bevågenhed tilbage i maj som en moderniseret opdatering af Ozweego 3 fra 1998, men nu tager den for alvor sin plads i rampelyset. Adidas er nemlig klar til at udgive modellen i en ordentlig håndfuld nye udgaver til både mænd, kvinder og små.

90’er-præg

De nye udgaver tæller blandt andet ”Glow Green”, ”Icey Pink” og ”His Res Coral”. Fælles for flertallet af dem er, at de er inspireret af 90’erne, der lagde rammerne for adidas Ozweego-modellens oprindelse.

Noget for enhver smag

Samtidig tæller det nye sortiment også mere nedtonede farvekombinationer så som ”Triple Black” og ”Cloud White”, og generelt skulle vi mene, at der er en colorway for enhver smag.

Kommer snart

De nye udgaver af adidas Ozweego lander på adidas’ hjemmeside den 8. August med en pris på 999 kr. Find din foretrukne udgave nu, og tjek vores Release Kalender for flere adidas-nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, inspiration og mere.

 


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.