Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 20. september 2018
Pris: 2.499 DKK
Produktkode: Ukendt

Adidas og den belgiske designer, Raf Simons fortsætter deres samarbejde og udgiver seks fem nye udgaver af Ozweego RS. Få al info her.

Raf Simons betragtes af mange som én af de mest indflydelsesrige designere i vores tid og en af de vigtigste inspirationskilder bag en række markante navne så som Virgil Abloh, Kanye West og Riccardo Tisci.

Designerens indflydelse er også kommet til udtryk inden for sneakers, hvor han blandt andet har været en af de helst store drivkrafter bag den aktuelle ’chunky sneaker’ trend. Hans udgave af adidas’ klassiske Ozweego-model – der har været én af de mest efterspurgte designer-modeller gennem utallige sæsoner – har nemlig været med til at gøre det skæve og voluminøse udtryk mainstream og dermed banet vejen for nye modeller så som adidas adidas YUNG-1, Yeezy 700 og Nike M2K Tekno.

Nu vender Raf Simons’ Ozweego tilbage i fem helt nye farvekombinationer, der er klar til at sætte noget kulør på de grå efterårsmåneder. Alle har de nemlig et farverigt split-design, der kombinerer to farver med et iøjnefaldende udseende som resultat. Én af dem er dog holdt i et mere nedtonet design med en ren kombination af hvid og sort.

Raf Simons x adidas Ozweego RS Pack udkommer d. 20. september hos adidas. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 10:00

Gå til adidas

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.