Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 18. maj 2019
Pris: 999 DKK
Produktkode: EF9627

Siden oktober 2018 har vi set frem til, og ventet i spænding på udgivelsen af et splinternyt ’take’ på adidas’ klassiske Ozweego-model.

Den nye Ozweego er gentagne gange blevet teaset af Pusha T, der muligvis har sin egen udgave på vej, men nu debuterer adidas Consortium altså langt om længe den første, officielle udgave.

Den nye Ozweego har en mesh-konstruktion som overdel med både læder- og ruskindspaneler for et retro-æstetisk præg. En interessant detalje er den lille grønne ”slange”, der løber rundt om anklen og gennem snørebåndene, som også er at finde på den nylige LXCON-model. Derudover har skoen en ’chunky’ sål i adiPrene med et unikt, skulptureret design.

Consortium, der står bag de største samarbejder og projekter hos adidas, har gjort Ozweego til en del af den såkaldte Era Pack, der også består af den førnævnte LXCON.

”Era Pack” hylder 90’erne, hvor adidas udgav nogle af deres mest yndede og vellykkede sneaker-designs. Derfor er det heller ingen tilfældighed, at Era Pack netop rummer Ozweego og LXCON, der begge er moderniserede relanceringer af gamle 90’er-silhuetter.

Era Pack kombinerer neon-grønne og –orange farver med blå detaljer, der er at finde på en sort og hvid baggrund. Farvevalgene sender med det samme tankerne hen på ivrigt, men stilsikkert 90’er design, der naturligvis udgør Era Packs referenceramme.

Se frem til, at adidas Ozweego ”Era Pack” udkommer sammen med LXCON ”Era Pack” den 18. maj. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Instagram for daglig inspiration.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas

43EINHALB
Tidspunkt: 00:00

Gå til 43Einhalb

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: 00:00

Gå til Asphaltgold

AFEW STORE
Tidspunkt: 00:00

Gå til AFEW Store

CALIROOTS
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Caliroots

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Sneakersnstuff


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.