Releases

Release Dato: 8. august 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: EE5696

Adidas træder i karakter med en ny toneangivende udgave af deres moderniserede Ozweego-silhuet. Denne gang er silhuetten klædt i en knivskarp kombination af sort, orange og neon-grøn.

Ozweego blev præsenteret tidligere på året som et nyt take på adidas’ klassiske Ozweego 3-model fra 90’erne. Den nye udgave har flere paralleller til sin forgænger – blandt andet den bastante sål og paneleringen på overdelen. Omvendt adskiller modellen sig også med en ny, mere strømlinet form tilpasset en moderne kontekst.

Den nyeste udgave af Ozweego er holdt i sort med intense kontraster i form af orange og neon-grøn, der giver den et maskulint og dynamisk udtryk.

Skoen udkommer den 8. august hos adidas og udvalgte forhandlere. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere adidas-nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, inspiration og mere.

FORHANDLERE

ADIDAS
Tidspunkt: 00:00

Gå til adidas


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.