Nike / Off-White
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Mail

Få et Sneak Peek på den kommende Off-White x Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit “Total Orange“, som efter sigende skulle release senere på året.

Mercurial VaporMax, Mercurial Vapor 360 og nu Zoom Fly Mercurial. Mellem Virgil Ablohs virke som kreativ direktør hos Louis Vuitton, CEO hos Off-White og designer af ”The Ten”-kollektionen, finder han også tid til at kreere for Nikes fodboldafdeling. Designopskriften synes at være ens på Virgils seneste Nike Football-kreationer og indeholder Total Orange, polkaprikker og metabeskrivelser, der blandt andet informerer om model, lanceringsår og sålmateriale.

Design

Den nye Zoom Fly Mercurial kommer med en Flyknit-overdel i Total Orange og en ekstremt komfortabel React Foam-sål. Polkaprikkerne på overdelen er en reference til fodboldverdenen og symboliserer ideelle Strike Zones for fodbolden. Det ikoniske Swoosh fremgår på sidestykket, mens en regnbuestribe på Foam-sålen afrunder det farverige udseende.

Release

Off-White x Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit har endnu ikke en officiel releasedato, men den skulle gerne udkomme engang til juni, når VM i Rusland starter. Hold øje med Sneakerworld for flere Nike-nyheder, og klik forbi vores brugervenlige Release Kalender, hvor du kan se hvilke sneakers, der udkommer i nærmeste fremtid.

KØB NIKE SNEAKERS HER

Billeder: Atlas1216

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.