Nike / Off-White
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Se Virgil Ablohs to nye Off-White x Nike Air VaporMax, som efter sigende udkommer på Air Max Day.

Nike og Off-White trak overskrifter i 2017 med deres ”The Ten” samarbejde, som af mange betragtes som årets bedste sneaker-udgivelse, og i år er de på den igen.

Ikke nok med at Ablohs originale, hvide Air Jordan 1 fik en officiel release dato for et par uger siden, så har Nike nu også bekræftet, at to nye Air VaporMax snart udkommer.

Det kommer desuden i kølvandet af, at Abloh gav et sneak peek på hans nye fodbold-inspirerede samarbejde med den amerikanske sportsgigant i form af den nye Off-White x Nike Mercurial Vapor.

”AIR”

De to nye designs bærer flere ligheder til den originale VaporMax, som var en del af ”The Ten”-kollektionen. De har samme dekonstruerede udtryk med Off-Whites karakteristiske ’quotes’ i form af ”AIR”-print, store syninger, oversized Swoosh-logo og en tyk pløs (som nogle i øvrigt mener er inspireret af Tom Sachs’ Mars Yard 2.0 sneaker).

Til gengæld kommer de to nye VaporMax med en tonet overdel i henholdsvis sort og hvid, der begge bærer en isblå Air-sål. Dermed har de et noget mere dæmpet design, der gør dem lidt mere elegante, hvilket også kendetegner Ablohs førnævnte, nye Air Jordan 1.

Release

Som sagt så skulle de nye Off-White x Air VaporMax udkomme på Air Max Day – d. 26. marts. Så hold godt øje med vores Release Kalender for updates. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

KØB NIKE SNEAKERS HER

Billeder: NIKE

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.