Releases

Release Dato: 3. august 2018
Pris: 1.200 DKK
Produktkode: AA3830-100

Off-White og Nikes toneangivende “The Ten”-samarbejde var 2017’s helt store højdepunkt inden for sneakers og er godt på vej til også at overtage hele 2018. Foruden to Vapormax-opdateringer i henholdsvis hvid og sort er Virgil Ablohs dekonstruerede nyfortolkning af Air Jordan 1 (som var den oprindelige kollektions mest højprofilerede udgivelse) udkommet i hvid og lyseblå.

Nu er det desuden blevet bekræftet, at den originale The Ten-kollektion’s næstmest eftertragtede model, Air Presto udkommer i både ”Triple Black” og ”Triple White”.

Virgil Abloh er flere gange blevet rost for, at han sidste år formåede at gøre en regulær, og ikke særlig eftertragtet sneaker, Air Presto, til én af årets mest eftertragtede modeller. Med få ændringer gav han skoen et helt nyt design, der passede sammen med kollektionens dekonstruerede tema.

Nu vender skoen tilbage i samme design, men i nye colorways. Mens den originale havde en super simpel ”Black/White” farvekombination, kommer de nye i henholdsvis ”Triple Black” og ”Triple White”.

Off-White x Nike Air Presto ”Triple White” er uden tvivl den mest elegante af de to med sit kridhvide design, der kun bliver brudt af det orange mærke ved det store Swoosh-logo, det sorte ”AIR”-print ved hælen og selvfølgelig den røde strips, der sidder i snørebåndene. Den er perfekt som sommer-sneaker og når lige at udkomme inden efteråret rammer Danmark.

Off-White x Nike Air Presto ”Triple White” udkommer efter sigende d. 3. august hos Nike og udvalgte forhandlere. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE


NIKE STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.