Releases

Release Dato: 27. juli 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: AA3830-002

Virgil Ablohs enormt eftertragtede Air Presto udkommer snart i ”Triple Black” version. Få al info her.

Siden Virgil Abloh og Nike overtog sidste sommer med deres Off-White ”The Ten”-kollektion, har fans ventet i spænding på flere udspil fra det storstilede samarbejde. Man skulle heldigvis ikke vente længe, for kort efter årsskiftet udgav de både en kridhvid udgave af den eftertragtede Air Jordan 1-model samt to nye udgaver af VaporMax.

Siden da har det ene leak efter det andet afsløret, at Virgil Abloh og Nike kommer til at udgive et hav af nye sneakers i 2018. De næste i rækken er en ”Triple Black” udgave af Virgil Ablohs Air Presto.

Af de ti modeller som var en del af den oprindelige ”The Ten” kollektion, var Air Presto, sammen med Air Jordan 1, uden tvivl den mest eftertragtede. Virgil Abloh er siden blevet rost meget for at forvandle en basis-model uden hype til at være et ’grail’, som endte på de fleste af sidste års lister over årets bedste sneakers.

Derfor er det ikke overraskende, at netop Air Presto i år får lov at vende tilbage. Denne gang har Abloh valgt en endnu mere simpel tilgang og klædt samme model i et helt sort design. Den simple, tonede æstetik gør, at de mange dekonstruerede design-detaljer ikke er helt lige så tydelige.

Off-White x Nike Air Presto ”Triple Black” rygtedes til at udkomme d. 27. juli hos Nike og udvalgte forhandlere. Find direkte links nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE


NIKE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Nike Store

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.