Nike
Skrevet af: Frederik Høj // Instagram

Ifølge rygterne lander næste udgivelse fra Nike og Virgil Abloh allerede i slutningen af juli.

Virgil Abloh og Nike er lykkedes med at udgive nogle af de mest eftertragtede sneakers i nyere tid – fra de designerens unikke take på Air Presto til dekonstruerede udgaver af Air Jordan 1. Nu er duoen igen aktuelle med et nyt sneaker-release, og denne gang har de været en tur tilbage i arkiverne og hente én af de mest højtyndede silhuetter fra Michael Jordans signaturlinje: Air Jordan 4.

Præsenteret i februar

Off-White x Air Jordan 4 så første gang dagens lys tilbage i februar, hvor den fik debut på catwalken til Off-Whites F/W 2020-præsentation. Skoen har et overraskende simpelt design bestående af en helt cremehvid overdel samt sål. De mest iøjnefaldende detaljer er naturligvis “AIR”-stemplet ved hælen og den tilbagevendende plastik-strip ved snørebåndene. Derudover har skoen også det velkendt Off-White-print på indersiden, “SHOELACES” stemplet på snørebåndene og “vinge”-snørehullerne, som er ét af Air Jordan 4’s kendetegn, er denne gang udarbejdet i gennemsigtig plastik.

Lander i slutningen af juli

Ifølge rygterne udkommer Off-White x Air Jordan 4 allerede den 25. juli. Der er dog et enkelt catch: skoen er en ‘womens exclusive’ og udkommer således kun i pigestørrelser. Off-White x Air Jordan 4 bliver ikke desto mindre stadig ét af juli måneds mest prominente releases og bliver med garanti revet væk på dagen – derfor anbefaler vi, at du holder dig klar, hvis du sigter efter at kunne klemme dine egne fødder i et par. 

Følg os på Facebook for updates, og hold øje med vores Release Kalender, hvor vi samler forhandler-information og direkte links efterhånden som vi nærmer os release-dagen.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.