Nike / Off-White
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Samarbejdet starter, hvor det sluttede i 2018.

Det er kun et par dage siden, at vi berettede om det kommende OFF-WHITE x Nike Air Force 1 Part 2 release, som efter sigende skulle lande kort før jul. Men nu er der flere nyheder til jer, som hungrer efter hypede udgivelser. For skal man tro leak-kontoen, Py-rates, så starter OFF-WHITE og Nike 2019 med at udgive den længe ventede Air Max 90 Part 2.

Kommer i 2 farver

Air Max 90 Part 2 udgivelsen indeholder to par sneakers i henholdvis “Black Cone“ og farven “Desert Ore“. Ligesom med de foregående releases, så kommer begge sneakers med de samme deconstructed karaktertræk, som har været den røde tråd hele vejen igennem samarbejdet.

Releaser i januar 2019

Indtil videre rygtes packen at release den 19. januar i begrænset antal. Det vil som oftest højest sandsynligt være hos de vanlige forhandlere, og selvfølgelig hos Nike selv. Så snart de første forhandlere officielt melder noget ud, vil du kunne find alt information i vores Release Kalender, samt i vores sneaker app, All Pairs.

Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.