Nike / Off-White
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Jonas L. Hansen // Instagram

Det ser ikke ud til, at nogen kan stoppe Virgil Abloh og Nike lige nu. Skal man tro rygterne, så ser det ud til, at endnu en OFF-WHITE x Nike Air Force 1 er på vej.

Flere modeller på vej

2018 har indtil videre været præget af en række high-heat releases fra OFF-WHITE og Nike. Tilbage i starten af marts releasede den nye Nike Air Jordan 1 “White“, i slutningen af marts var det den nye OFF-WHITE x Nike Air VaporMax “Black“, som stod for skud. Og i midten af april lander den nye OFF-WHITE x Nike Air VaporMax Flyknit ”White”. Så Nike følger virkelig op på deres succes fra sidste år.

Monoton silhuet

Men nu er turen så endnu engang kommet til den altid populære Air Force 1 silhuet. Skoene kommer i et “All Black“ design, som kun brydes af et sølvfarvet Swoosh langs siden – et Swoosh som vi også så på MoMa releaset. Derudover finder man selvfølgelig det letgenkendelige ”AIR” print på mellemsålen. Alt i alt er den monotone silhuet skruet helt perfekt sammen, og bliver uden tvivl et stort tilløbsstykke, når de – ifølge Instagram-kontoen @py_rates, releaser en gang i oktober måned.

Release

Som skrevet længere oppe, så er release datoen for OFF-WHITE x Nike Air Force One “Black/White“ ikke fastsat endnu. Men de skulle lande en gang i oktober 2018. Så hold godt øje med vores Release Kalender for updates. Husk desuden at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

KØB NIKE SNEAKERS HER

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.