Nike
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Rasmus Grønlund // Mail

Endelig. Nike har netop udgivet en stealthy udgave af den ekstremt populære Nike React Element 55, som vi har set nærmere på.

Den stilsikre og ekstremt eftertragtede Nike React Element 55 er landet i en stealthy sort og mørkegrå udgave, og hvis der er noget, sneakerheads er vilde med, så er det sneakers  med en farvesammensætninger, der tangerer til “All Black“. Den hypede tech-sneaker er udstyret med en strømlinet, mørk overdel i tekstil med flere reflekterende elementer, så du bliver set i vintermørket. Nedenunder sidder den karakteristiske Nike React-sål, der sørger for at holde dine skridt lette og behagelige dagen lang. Nike har desuden lagt en blød indlægssål i sneakeren, som former sig efter din fods form for at forstærke stødabsorberingen.

Stor interesse for techwear

Interessen for techwear har oplevet en enorm stigning de seneste par år, hvilket naturligvis har haft indflydelse på hypen omkring React Element-skoene. Selvom den translucente React Element 87 er fortrukket af de fleste, så er denne React Element 55 en af de skarpeste udgaver til dato og kan gå til ethvert outfit.

Find sneakeren her

Hvis du ønsker at få fingrene i Nike React Element 55, kan du anskaffe den hos Nike Store nu. Hvis du har en iPhone, kan du også downloade All Pairs på App Store, hvor vi har samlet over 12.000 forskellige sneakers i én app.

Hold dig opdateret

Følg os på Instagram, Facebook og Youtube, hvor vi dagligt holder dig opdateret på de seneste nyheder og releases fra sneakerverdenen.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.