Adidas
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Efter to veloverståede samarbejder med henholdsvis Dragon Ball Z og Game of Thrones tyder noget på, at adidas snart er klar til at løfte sløret for en helt ny kollaboration med selveste Pokémon-franchiset.

Det har længe været rygtet, at adidas og Pokemon var på vej med et nyt samarbejde, men i denne uge dukkede der endelig detaljerede on feet-billeder op af én af udgivelserne – en Pikachu-inspireret udgave af adidas Campus.

Design

Campus er én af adidas mest simple og rene modeller og fungerer således som et godt kanvas for et farverigt animé-samarbejde som det nye med Pokemon. Modellen har en helt hvid base, der er blevet klædt med ’all over’ Pikachu-print samt et større Pikachu-motiv på indersiden.

I harmoni med Pikachus gule farve er pløsen og snørebåndshovederne farvet gule, mens der på pløsen sidder et adidas- og Pokemon-brandet mærke med en Pokéball på indersiden.

Gotta catch ’em all

Foruden denne Pikachu-version menes det, at Pokemon og adidas også udgiver henholdsvis Bulbasaur-, Squirtle- og Charizard-udgaver. Hvad samarbejdet ellers kommer til at rumme, må tiden vise. Hold øje med vores hjemmeside, så holder vi dig naturligvis opdateret.

Hold dig opdateret

Hold øje med vores Release Kalender for de seneste sneaker-nyheder, og følg os på Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud og meget mere.


Forfatterens mening:

Når et samarbejde som dette mellem adidas og Pokémon skal realiseres, er der rigtig mange veje at gå – og det er svært at tilfredsstille alle. I dette tilfælde har duoen valgt at gå en meget farverig, iøjnefaldende og livlig vej med et ’all-over’ print, Pikachu-motiv og Pokéball. Æstetisk appellerer det naturligvis ikke til alle (heller ikke undertegnede), men til gengæld fremkalder det en masse nostalgi, som gør den svær ikke at holde af.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.