Nike
Skrevet af: Anne Møller // Instagram
Artikel sponsoreret af: Nike

Nyt møder gammelt i den splinternye Air Force 1 React D/MS/X, der er en moderne og dristig opdatering af den evige klassiker. Og med tilføjelsen af den innovative React-teknologi tager skoen komfort til nye højder.

For mange vil den originale udgave af Nike Air Force 1 altid være den bedste. Ikke desto mindre har Nike gennem de seneste år gjort et fantastisk stykke arbejde i forbindelse med at give deres klassiske silhuet en update, og den nye Air Force 1 React D/MS/X er ingen undtagelse.

Nikes innovative React-affjedring tog over i 2019, hvor den optrådte i alt fra splinternye silhuetter til genfødte retro-releases. I sidste uge kom det frem, at den seneste sneaker til at modtage en React-update er den elskede Air Force 1 Low.

Overdimensioneret kontur og markant branding

Den evige favorit optræder i denne version med et nyt interessant look i form af en rekonstrueret overdel og en fuldlængde drop-in-mellemsål.

Hvide meshpaneler pryder inder- og yderside samt snude og pløs, mens hvide læderoverlejringer er tilføjet fortil og langs hælen. Det oprindeligt udskårne swoosh-logo er fjernet og forekommer i stedet udelukkende som en overdimensioneret kontur printet med en tyk, sort sprittusch-lignende streg, der matcher mellemsålens markante AIR-branding.

Skoen afsluttes med en drop-in React-mellemsål, mens en Ramp Air-enhed er indlejret i hælen, der er med til at give et responsivt energiudbytte.

Er tilgængelig den 17. januar

Drømmer du om at gå foråret i møde med den nye Air Force 1-fortolkning, skal du ikke vente længe. Air Force 1 React D/MS/X udkommer nemlig allerede den 17. januar. Du finder hos Nike Store her. Husk at tjekke vores Release Kalender for flere nyheder.


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.