Releases

Release Dato: 8. november 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: CK3309-001

VP of Creative Projects hos Nordstrom, Olivia Kim, er gået sammen med Nike om at udgive en håndfuld eksklusive ”No Cover”-udgaver af nogle af Nikes klassiske 90’er-modeller, inspireret af Kims udskejelser i nattelivet.

Foruden ACG Mowabb, Air Force 1 og Air Jordan 4 omfatter det denne Air Max 98, der er klædt i rastafari-farver som en reference til 90’ernes Dancehall-kultur i New York City, hvor Kim blandt andet havde sin gang.

Skoens design er etableret omkring en sort Air-sål med neongrønne Air-enheder, en hvid ’mudguard’ og et gradient design af rød, gul og grøn, som pryder nylon-overdelen. Den grønne neonfarve går igen på pløsen og hælstroppen, og designet er rundt af med et Air Max 95-inspireret ”AIRMAX”-logo på ydersålen, der fungerer som super fed detalje.

Alt i alt har Olivia Kim skabt et nydeligt og autentisk ’take’ på den renæsserede Air Max 98-model, der er svær at sætte en finger på. Vil du have fat i den nye Olivia Kim x Nike Air Max 98 “No Cover”? Sid klar den 8. november, hvor den udkommer i begrænset antal – og vel og mærke kun i pigestørrelser.

Husk at du kan finde alle kommende udgivelser i vores store Release Kalender. Derudover kan du følge os på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases og restocks.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.