Releases

Release Dato:  24. juni 2019
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Selvom ”The Ten” tilsyneladende er lagt i graven, fortsætter samarbejdet mellem Off-White og Nike. Duoen er klar til at udgive en helt ny kollektion, der blandt andet omfatter tre unikke takes på Nikes Zoom Terra Kiger 5.

Virgil Abloh har givet modellen en ordentlig overhaling og fuldstændig dekonstrueret dens design. Den nye Off-White udgave har et nyt lacing-system, en ny pig-ydersål og nye materialer.

Derudover kommer skoen med flere af de karakteristiske detaljer, der også var at finde på skoene fra ”The Ten”. Det inkluderer blandt andet plastik-strips, skum-pløs, stempelgrafik på indersiden.

Off-White x Nike Zoom Terra Kiger 5 kommer som sagt i tre udgaver: sort, cremehvid og grøn. Alle tre udkommer den 24. juni hos udvalgte forhandlere og i begrænset antal.

Nedenunder finder du en komplet forhandleroversigt, som vi løbende holder opdateret med direkte links indtil release-dagen.

Tjek vores Release Kalender for flere nyheder, og husk at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud og mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.