Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 14. juni 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: AO2115-001 / AO2115-800

Som vi allerede har oplevet, varmer Nike og Off-White op til VM i Rusland med et eksklusivt samarbejde, der er inspireret af det, som det hele handler om – fodbold. Foruden den særlige Mercurial-fodboldstøvle, der allerede er udkommet, kommer det til udtryk igennem udgivelsen af en splinterny sneaker, der netop og inspireret af Mercurial og én af Virgils Ablohs foretrukne Nike-sneakers, Zoom Fly. Hybridmodellen har passende fået navnet Zoom Fly Mercurial Flyknit og udkommer i to colorways inden længe.

Mercurial er Nikes nyeste flag-model inden for fodboldstøvler og er blevet lanceret i forbindelse med den kommende slutrunde. Flere af Nikes førende, sponsorerede atleter bærer allerede støvlen, og det var derfor ganske passende, at Virgil Abloh valgte netop den som udgangspunktet for sit nyeste samarbejde med Nike Football. Abloh har formået at transformere støvlen om til en livsstilssneaker ved hjælp af Nikes løbe-model, Zoom Fly, og det har resulteret i en helt ny model.

Zoom Fly Mercurial Flyknit har således en elegant overdel magen til Mercurial støvlens, men udarbejdet af Flyknit for komfortens skyld. Den er kombineret med Zoom Flys tykke skum-sål, som har et smukt, strømlinet design.

Ligesom på Ablohs Mercurial-støvle er sneakeren klædt i polkaprikker, der referer til de berøringsflader foden har med bolden i fodbold og desuden designerens karakteristiske meta-detaljer i form af ”FOAM”-tekst på sålen og ”Off-White™ for Nike” på overdelens inderside.

Indtil videre er Off-White x Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit set i to udgaver – orange og sort. Begge har de en multifarvet stribe på sålen og blå og hvide prikker på overdelen. Foruden disse to nye sneakers er der noget der tyder på, at Virgil Abloh og Nike desuden udgiver fodboldudstyr så som trøjer, shorts og strømper i løbet af juni. Hold øje med vores søster-sites, Couturism.dk og Saksespark.dk for opdateringer.

Off-White x Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit Pack udkommer d. 14. juni hos Nike. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

DIREKTE LINK TIL TØJKOLLEKTIONEN HER

FORHANDLERE

NIKE STORE (SKOENE)
Tidspunkt: 10:00
– Online release –

Gå til Nike Store

NIKE STORE (TØJKOLLEKTION)
Tidspunkt: 10:00
– Online release –

Gå til Nike Store

SOLEBOX
Tidspunkt: 09:00
– Online release –

Gå til Solebox

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: RAFFLE
– Online / Shipping –

Gå til Sneakersnstuff

ENDCLOTHING
Tidspunkt: RAFFLE
– Online / Shipping –

Gå til Endclothing

FOOT DISTRICT
Tidspunkt: RAFFLE
– Online / Shipping –

Gå til Foot District

SLAM JAM SOCIALISM
Tidspunkt: RAFFLE
– Online / Shipping –

Gå til Slam Jam

BSTN STORE
Tidspunkt: RAFFLE
– Pick up instore –

Gå til BSTN

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.