Upcoming
Air Jordan 5 Off White Sail

Release Dato: 29. oktober 2020
Pris: Ukendt
Produktkode: DH8565-100
| SE ALLE FORHANDLERE |

Denne artikel indeholder reklame fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Det hele startede oprindeligt med ”The Ten”, hvor Virgil Abloh og OFF-WHITE gav en række sneakers fra Nike og Converse et unikt deconstructed design. Dette ledte videre til flere colorways af de samme sko og i sidste ende til en række andre og mere specielle collabs. En af de mest populære af disse collabs udkom i år, nemlig den nu ikoniske Air Jordan 4, og denne får nu en efterfølger i form af den nye OFF-WHITE x Nike Air Jordan 5 Sail.

Som navnet angiver, så er der tale om den samme colorway, som blev brugt på 4’eren, men denne gang er skoen dog en del mere speciel at se på. Selve skoens overdel er lavet syntetisk sail-farvet tekstil og ligesom på den forrige Air Jordan 5, der udkom i forbindelse med All Star Weekenden, er der også lavet huller i skoens overdel, henholdsvis på skoens ankel, tunge og midterpanel. Derudover går den sølvfarvede tunge med den røde Jumpman-logo også igen på den nye Sail-colorway. Designet er heller ikke blevet snydt for de klassiske OFF-WHITE initialer med tekst på skoens inderside og på skoens sail-farvede snørebånd.

På den lyse overdel har man også brugt lidt farve, så skoen ikke er farvet helt i sail. Skoens øverste eyestay er farvet orange, og de to nederste er farvet gule. Dertil er skoens transparente lace lock lavet i gul plastik og spænden er farvet fire red. Skoens lyse overdel er yderligere parret med en sort ydersål, hvor de ikoniske takker er røde og panelet herunder er gult.

Den nye OFF-WHITE x Nike Air Jordan 5 Sail udkommer i kølvandet af en række nye collabs mellem Nike og OFF-WHITE, der, ved siden af Dunks, har fyldt en hel del i sneakerverdenen i 2020. Skoen udkommer den 29. oktober på Nike SNKRS og hos en håndfuld udvalgte forhandlere. Du kan holde dig opdateret med dette release eller læse mere om andre kommende releases på vores Release Kalender. Du kan også følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt giver dig de seneste nyheder, rygter og meget andet spændende content fra sneakerverdenen.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

END.
Tidspunkt: Raffle

Deltag her


Nyeste tilføjelser i Release Kalenderen

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 25.000 gange, og indholder lige nu sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.