Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 8. oktober 2018
Pris: 1.079 DKK
Produktkode: Ukendt

Nike og Virgil Abloh er klar med en ny fortolkning af den klassiske Converse Chuck Taylor 70, og denne gang har den toneangivende designer ladet sit eget brand, Off-White komme endnu mere til udtryk på modellen. Få al info her.

Virgil Abloh og Nike har efterhånden en lang række udgivelser på bagen – de har udgivet flere eksklusive udgaver af modeller så som Air Jordan 1, Air Max 97 og senest Blazer Mid. Ét af de mest opsigtsvækkende udgivelser fra duoen har været den gennemsigtige version af Converse Chuck Taylor, som udkom tidligere på året med en smule forsinkelse.

Nu udkommer så en endnu mere markant udgave af Converse Chuck Taylor – denne gang er den gennemsigtige overdel skiftet ud med den klassiske kanvasoverdel. Til gengæld er sålen klædt i iøjnefaldende striber, som Virgil Abloh har gjort til ét af Off-Whites varemærker.

Derudover er modellen udstyret med de karakteristiske detaljer, som har været at finde på ”The Ten”-samarbejde: en strips i snørebåndene, stempel på indersiden og et lille orange tab. Resultatet er en enormt opsigtsvækkende sneaker, der nærmest henvender sig direkte til Instagram.

Off-White x Converse Chuck Taylor 70 udkommer hos udvalgte forhandlere d. 8. oktober – find direkte link nedenfor.

Tjek vores Release Kalender for flere nyheder, og husk at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Sneakersnstuff

ENDCLOTHING
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Endclothing

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.