Converse / Off-White
Download All Pairs Top Banner
Skrevet af: Frederik L. Høj // Instagram

Se de første billeder af Virgil Ablohs splinternye Off-White x Converse Chuck Taylor 70.

Det er efterhånden blevet svært at holde styr på alle de nye sneakers, der er på vej fra Nike og Off-White. Efter sigende har duoen designet utallige nye udgaver af både Air Max 97, Zoom Fly SP, Air Force 1, Air Presto m.fl., og som om det ikke var nok, er der nu også dukket nye billeder op af en splinterny Off-White x Converse Chuck Taylor.

Design

Den nye sneaker adskiller sig markant fra den originale Chuck Taylor fra Off-White og Nikes ”The Ten” kollektion, der blandt andet var udstyret med en gennemsigtig overdel og et ”VULCANIZED”-print på sålen.

Denne gang har skoen et mere neddæmpet design, der fremhæver dens klassiske detaljer så som det runde Chuck Taylor-logo, gummisålen og syningerne på overdelen. Det er tilsat en håndfuld af Virgil Abloh og Off-Whites signatur-detaljer i form af et X-logo på sålen, et orange ’tab’ og stempel-print med meta-detaljer, som har været at finde på næsten alle sneakers fra ”The Ten”.

Vigtigst af alt er dog, at skoen tilsyneladende kommer med et ’split-design’ med hvid på indersiden og ydersiden (en detalje, der tidligere har været at finde på Air Jordan 1 ”Homage to Home”). Det fungerer overraskende godt og sikrer et elegant, men unikt design.

Release

Indtil videre er der ingen officiel release-information om den nye Off-White x Converse Chuck Taylor 2.0, så hold øje med vores Release Kalender, og følg os på Facebook og Instagram, så sørger vi for at holde dig opdateret.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.