Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 9. februar 2019
Pris: 1.049 DKK
Produktkode: AA3832-002

Nu får du en ny chance for at få fingrene i én af sidste års mest eftertragtede silhuetter – Off-White x Nike Blazer Mid. Den eksklusive ”Serena Williams”-udgave udkommer nemlig hos Nike d. 9. februar.

Modellen blev oprindeligt lanceret sidste år som en del af Virgil Abloh og Nikes hyldest til Serea Williams i form af en særlign Wimbledon-kollektion.

Skoen har det karakteristiske, dekonstruerede design som går igen på alle Off-White og Nikes sneaker-udgivelser. I dette tilfælde er skoen særligt kendetegnet ved sin gradient-farvede sål, der tilfører et friskt og feminint pust. Farverne er afbalanceret med en mere nedtonet overdel i grå nuancer og et sort Swoosh-logo.

Resultatet er et helt unikt design, der fremhæver Blazer Mids klassiske look samtidig med at den understreger Virgil Ablohs unikke design-stil og hylder Serena Williams succeser.

Se frem til, at OFF-WHITE x Nike Blazer Mid “Queen” udkommer d. 9. februar. Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.