Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 7. februar 2019
Pris: 1.300 DKK
Produktkode: AA7293-001

Med hypen i ryggen fra sidste år, er Nike og Virgil Abloh endnu en gang klar til at rykke grænser med den kommende Off-White x Nike Air Max 90 “Black/Cone“.

Allerede i november sidste år kunne vi berette om, hvordan Nike og Off-White havde planer om at starte 2019 med den efterspurgte Air Max 90 “Part 2“ Pack, som både indeholder “Black/Cone“ versionen ovenfor, samt den mere excentriske “Desert Ore/Bright Mango“ version.

Off-White x Nike Air Max 90 “Black/Cone“ kommer med et design, som er meget lig dens forgænger. Dog har man ændret en anelse i materialerne på overdelen, hvorfor denne version kommer med nubuck, ruskind og syntetisk ripstop stof i stedet for den klassiske læderoverdel. Dette er gældende for begge par i packen. Men her slutter sammenligningen også. For i forhold til sin modpart, så har denne silhuet et mere udramatisk design bestående af et gennemgående sort og hvidt design, der kun brydes af den orange delvist løsrevet firkant over Swoosh brandingen på siden.

Ifølge rygterne så skulle det release blive et af de sidste Nike x Off-White udgivelser i noget tid. Så det forventes, at efterspørgslen ryger helt i vejret. Så har du planer om at tilføje Off-White x Nike Air Max 90 “Black/Cone“ til din samling, skal du sørge for at holde dig opdateret på forhandlere, raffles og direkte links nedenfor. Vi opdaterer listen løbende op til release datoen den 17. januar 2019. Du finder også skoene i vores app, All Pairs, som lige nu kan hentes i App Store.

Husk at du også kan følge os på Facebook, Instagram og Youtube, hvor vi dagligt holder dig opdateret på nyheder, releases, restocks, tilbud og meget mere.

[UPDATE]: Flere forhandlere har rykket Off-White x Nike Air Max 90 “Black/Cone“ releaset til den 7. februar 2019 i stedet for 17. januar 2019.

FORHANDLERE – ONLINE RELEASE

OPDATERES LØBENDE MED FORHANDLERE OG DIREKTE LINKS


NIKE STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Nike Store


RAFFLES – ONLINE

OPDATERES LØBENDE MED FORHANDLERE OG RAFFLES


ENDCLOTHING
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her


TRES BIEN
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her


SOTO STORE
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her


SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her


FOOT DISTRICT
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her


SLAM JAM SOCIALISM
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her


ONE BLOCK DOWN
Tidspunkt: RAFFLE

Deltag her


RAFFLES – INSTORE PICK UP

OPDATERES LØBENDE MED FORHANDLERE OG RAFFLES

RAFFLES – INSTAGRAM

OPDATERES LØBENDE MED FORHANDLERE OG RAFFLES

Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.