Releases
Download All Pairs Top Banner

Release Dato: 19. december 2018
Pris: Ukendt
Produktkode: Ukendt

Af de efterhånden adskillige Nike-silhuetter Virgil Abloh har arbejdet på, er der vist ikke længere nogen tvivl om, hvilken der er hans favorit. Efter at have udgivet tre forskellige udgaver af Air Force, er Off-White designeren klar med yderligere to, og de udkommer før du tror. Bliv klogere her.

Nike og Virigl Ablohs oprindelige ”The Ten” kollektion, som udkom sidste år, bestod af helt unikke og dekonstruerede nyfortolkninger af ti forskellige Nike-modeller. I år har duoen fulgt op med en række nye colorways af udvalgte modeller fra kollektionen – blandt andre Air Max 97, Air Jordan 1, Blazer og Converse Chuck Taylor. Projektet fortsætter året ud og ser efter sigende en ende til januar.

Inden da har Virgil Abloh imidlertid kreeret yderligere to udgaver af Air Force 1, som han allerede har arbejdet på tre gange før. Først var det i forbindelse med The Ten, efterfølgende i anledning af Nikes AF100-kollektion og dernæst i forbindelse med en særlig fashion-udstilling på MoMa (Museum of Modern Art), New York.

De to nye udgaver, der udkommer i ”Part 2” Pack, har et design i stil med sine forgængere med de forskellige, karakteristiske Nike x Off-White-detaljer, men er denne gang klædt i henholdsvis sort og ”volt”.

De to nye Off-White x Nike Air Force 1 udkommer i begrænset antal hos udvalgte forhandlere d. 19. december. Er du ude efter en tidligt julegave til dig selv, så sørg for at sidde klar, for de kommer til at ryge hurtigt.

Find direkte link nedenfor, og tjek vores Release Kalender for flere nyheder. Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 10:00

Gå til Nike Store

SOLEBOX
Tidspunkt: 09:00

Gå til Solebox

SNEAKERSNSTUFF
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Nike Store

ENDCLOTHING
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Endclothing

SIVASDESCALZO
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Sivasdescalzo

VOO STORE
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Voo Store

TRES BIEN
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Tres Bien

SOTO STORE
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til SOTO

SLAM JAM SOCIALISM
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Slam Jam

BSTN STORE
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til BSTN

HOLYPOP STORE
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til Holypop

ONE BLOCK DOWN
Tidspunkt: RAFFLE

Gå til SOTO


[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.