Releases

Release Dato: 21. juni 2019
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: CK2531-900

Næste samarbejde mellem den amerikanske football-stjerne, Odell Beckham Jr – også kendt som OBJ – og Nike tager udgangspunkt i mærkets nye Air Max 720-model.

OBJ har fået ladet sin farverige personlighed smitte af på den i forvejen karismatiske model, der er blevet udstyret med lyserøde, neon-gule, blå og multifarvede paneler

Kombineret med den markante Air-enhed, der udgør hele modellens sål, sikrer det et iøjnefaldende og opmærksomhedskrævede design, der er fuldstændig i tråd med OBJ’s stil.

Odell Beckham Jr x Nike Air Max 720 udkommer i begrænset antal den 21. juni. Find direkte link til aktuelle forhandlere nedenfor, og find flere Nike-nyheder i vores Release Kalender.

Husk desuden at følge Sneakerworld på Facebook og Instagram, hvor vi dagligt holder dig opdateret med rygter, gode tilbud, konkurrencer og meget mere.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 11.000 gange, og indholder lige nu over 10.000 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

[Denne artikel indeholder affiliate links]

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.