Skip to main content

Release Dato: 21. februar 2020
Pris: 1.549 DKK
Produktkode: DA4155-001

Samarbejdet mellem den amerikanske fodboldspiller Odell Beckham Jr. og Nike tog sneakermarkedet med storm i 2019, med flere udgivelser af Nike Air Max 720. Den relativt nye Air Max 720 fik en ordentlig overhaling og det eneste genkendelige der var tilbage, var midter- og ydersålen.

Med den nye OBJ x Nike Air Max 720 Slip, har skoen igen fået et nyt udseende. Skoen har bibeholdt de paneler der gjorde det oprindelige OBJ-design genkendeligt, men skoens snørebånd er blevet af straps, der kan spændes til omkring foden. Det nye strap-system giver skoen et mere utilitaristisk udseende, samtidig med at skoen fremstår mere praktisk. I stedet for klassisk velcro, fastholdes skoens straps med en spænder på begge sider.

Skoen kommer i en helt sort udgave i forskellige materialer, såsom suede, nylon og læder. Langs skoens tung og fastspændt til skoens strapsystem, er to orange paneler, som skiller sig markant ud. Den orange farve er en cadeau til Odell Beckham Jr.’s nuværende hold Cleveland Brown, hvor navne og numre på trøjerne er i den orange farve. Som en lille hyldest til sig selv, har football-stjernen tilføjet sit eget logo på skoens tunge.

OBJ x Nike Air Max 720 Slip udkommer den 21. februar på Nikes egen hjemmeside og hos en række udvalgte forhandlere. Hvis du vil vide mere om skoens release, eller bare holde dig opdateret om andre releases, så hop ind på vores Release Kalender og læs mere. Vil du bare gerne vide mere om sneakers, rygter og de bedste tilbud, så følg Sneakerworld på både Facebook og Instagram, hvor vi hjælper dig med netop det.

FORHANDLERE

NIKE STORE
Tidspunkt: 09:00

Gå til Nike Store

ASPHALTGOLD
Tidspunkt: Ukendt

Gå til Asphaltgold

43EINHALB
Tidspunkt: Ukendt

Gå til 43Einhalb

BSTN STORE
Tidspunkt: Ukendt

Gå til BSTN Store


Modtag notifikationer ved nye releases, restocks og prisfald

Vores app, All Pairs, er downloadet mere end 20.000 gange, og indholder lige nu over 14.500 par sneakers fra flere af de største forhandlere i Europa. Du kan hente appen til iOS enheder nu.

Reklame Indhold
Denne artikel indeholder referencer til produkter fra en eller flere af vores samarbejdspartnere.

Undgå at misse de vigtigste releases

På nedenstående medier holder vi dig dagligt opdateret på nyheder, releases og restocks.

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

POPULÆRE BRANDS

Nike

Jordan

Salomon

New Balance

adidas

Yeezy

Releases

SNS x adidas Samba JP Black

Jonas HansenJonas Hansen17. juni 2024